Happy Diamonds – Oslňte v létě krásou diamantů!

Jsou symbolem luxusu a nejlepším přítelem žen, jak tvrdila Marilyn Monroe.

Jsou symbolem luxusu a nejlepším přítelem žen, jak tvrdila Marilyn Monroe. Věřte, že v horkém létě budou i vaším nerozlučným druhem. Plavky z kolekce Happy Diamonds vás uchvátí precizním zpracováním, dokonalým střihem a hlavně barevným potiskem, který připomíná tisíce plošek vybroušeného briliantu odrážejícího sluneční paprsky. Chcete-li být u vody nepřehlédnutelná, pak tyto plavky jsou přesně pro vás!

Vybrat si můžete z celé řady kombinací. Pestrý potisk kosočtverců je vždy doplněn kontrastní barvou. Od zářivé žlutooranžové, přes růžovou, mentolovou, tyrkysovou až po tmavě vínovou či modrou a nechybí ani oblíbená černá. Stejně široká je i paleta střihů. Pořídit si můžete plavky jednodílné, dvojdílné či tankiny.

Happy Diamonds 97

Až do velikosti M

Starosti si nemusíte dělat ani s velikostí. V případě dvojdílných bikin totiž kromě klasických oblíbených střihů, jakými jsou DreamBra, BeautyBra, LovelyBra či šité nevyztužené podprsenky s kosticí a řasením nebo v T-střihu, najdete i Push-upBru pro zvětšení objemu. Ovšem v nabídce nechybí ani varianta LadyM pro opravdu velká prsa až do velikosti M.

Tankini 812045
Tankini 812045

V případě jednodílných plavek si můžete udělat radost těmi se skrytou výztuží, s kosticemi a zdobným páskem či s řasenou podprsenkou a zeštíhlujícím efektem.

Věčně krásné

O diamantech se také říká, že jsou věčné. I plavky z kolekce Happy Diamonds s vámi mohou být hodně dlouho, pokud o ně budete s láskou pečovat. Mají pro to všechny předpoklady. Jsou totiž vyrobeny z té nejkvalitnější plavkoviny a litoměřické švadlenky si na nich při šití daly opravdu záležet. Takže je hýčkejte.

Pokaždé, když je obléknete, budete zářit jako ten nejkrásnější briliant!

Všechny modely plavek z kolekce Happy Diamonds najdete zde.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec