Milujeme, že máte svůj styl

A proto bylo tohle focení jedno z nejradostnějších, které jsme zažili. Fotit místo modelek skutečné ženy, které za námi do ateliéru odběhly od svých běžných povinností, a pozorovat, jak jim podprsenka NettieBra dokonale padne, přestože mají úplně odlišné postavy, to je prostě přesně ten důvod, proč jsme Timo budovali.

Focení tentokrát probíhalo netradičně v severočeských Litoměřicích, kde sídlí naše výroba. Přímo v jedné části velkého výrobního závodu jsme si sami postavili svoje vlastní fotostudio. Nevěřili byste, kolik to dalo práce! Malý náhled to backstage můžete vidět na krátkém videu.

Pokud chcete pracovat s umělým světlem, musíte si zajistit absolutní tmu, což znamená zaslepit všechna okna, a to v prostorách továrny s vysokými stropy byl trochu oříšek. Technika a veškeré vybavení jako fotoaparáty, stativy, počítače, velké monitory, kabeláž, fotopozadí připevněné na velkých stojanech a samozřejmě ty obrovské textilie na zatemnění oken, to je opravdu hromada materiálu, který se musí na místo dopravit. Také nesmíme zapomenout na asi 150 kusů spodního prádla, to už vyjde na pár kufříků… A také na dostatečné množství větráků, jelikož focení probíhalo v červenci, kdy teploty dosahovaly přes 30 °C, a potřebovali jsme, aby nám ve zdraví přežili všichni účastníci, včetně našich šesti hlavních aktérek, které jsme k nám dopravili ze všech koutů České republiky. Na další malou ukázku se můžete podívat tady.

 

Nyní bychom vám rádi představili první tři:

.

Helču již můžete znát z našich předchozích focení. Z věrné zákaznice se stala naší ambasadorkou. Můžete ji potkat v Hradci Králové, kde pracuje, také třeba na pražském Fashion Weeku anebo kdekoli u vody v našich plavkách. Na této fotce má na sobě žlutou NettieBru z naší nové řady Fruity Loop a vysoké kalhotky z té samé kolekce.

.

Angie můžete znát pod pseudonymem Angelina Angelic. Je to totiž výborná burlesque tanečnice. Kromě účasti na velkolepých show v Praze i po celém světě toto umění i vyučuje. Určitě si její show nenechejte ujít! Na tuto fotku Angie oblékla něžnou fialkovou NettieBrustředně vysoké kalhotky z kolekce Lilac Future.

.

Andrejka je studentka, a přestože je nejmladší účastnicí, s focením má největší zkušenosti. Pro Timo totiž fotila už před pár lety. Na fotce jí nesmírně sluší růžová BeautyBra Fruity Loop a vysoké kalhotky.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec